Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Voorpremière Passie E@T Home 

De Passie van de Langstraat gaat online in concert met de Passie E@t Home.

In het weekend van 31.10.2020 kun je thuis vanaf de bank genieten van een online concert Passie, inclusief een hapje van de plaatselijke horeca!
Ook krijg je van de Waalwijkse winnares van Heel Holland Bakt Anouk Glaudemans een heerlijk recept, vergezeld van een persoonlijke noot.
Een mix van oude en nieuwe nummers in combinatie met bijzondere verhalen vanaf het front in deze tijd. Door middel van een verhaallijn blikken we terug op de afgelopen periode en kijken we vooruit.

Een verhaallijn over hoop, verbinding en de mooie en bijzondere initiatieven die zijn ontstaan. zal als een rode draad door de avond heen lopen. Verteld Door Marij den Teuling en Duanca de Werd.
Daarnaast zullen er frontberichten zijn o.a; van de burgemeester van Loon op Zand. Hoe was het voor Hanne van Aart toen de eerste besmetting werd vastgesteld bij een inwoner van Loon op Zand. Hoe was deze intensieve periode voor Lowie van Gorp als uitvaartverzorger.  Toon van Gils vertelt over zijn succesvolle alternatief. Jongeren van  jongerencentrum De Tavenu komen aan het woord. Teveel om op te noemen.
Solisten zijn: Maartje Hoffman, Josefine Wijnhoven, Timon Klerx, Jessy Hooijmaijers, Micheal Nieuwenhuijze en Annemarie Paulusse.
Projectleden van Popkoor Voix-Là hebben in kleine groepjes, geheel coronaproof de nummers ingezongen.
De regie is in handen van Aukje Nieuwenhuijze en Luc Verboven. De verhaallijn is geschreven door Gera de Jong en de muzikale leiding is in handen van Rob Dommisse.
Het belooft een bijzondere avond te worden.
Waarin we thuis vanaf de bank, de saamhorigheid weer mogen voelen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren