Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Regie

In 2022 deed Belinda van Doorn voor het eerst de regie bij de Passie van de Langstraat. Ook in 2023 zal zij de regie voor haar rekening nemen. 

Belinda is (docent Meisner acteertechniek) reeds 20 jaar regisseuse, docent acteren en acteercoach. Voormalig artistiek directeur Studio Klasse Theater Tilburg. Al in 1997 kwam Belinda in aanraking met de Meisner acteermethode. Ze werd aanvankelijk getraind door Anna UitdeHaag (Koningstheater academie) en Barbara Marchant (William Esper Studio NYC). Het werd meteen duidelijk: dit is het. Van 2014 t/m 2017 heeft zij o.l.v. Paul Dekker de volledige opleiding gevolgd aan de Acteerstudio Paul Dekker - ’s-Hertogenbosch, waar zij,  als docent Meisner Techniek werkzaam is geweest aan de faculteit.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren