Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Stichting Passie voor de Langstraat

Stichting passie voor de langstraat is opgericht in 2018

Doelstelling:

Het bij elkaar brengen en verbinden van zoveel mogelijk mensen met verschillende achtergronden en het stimuleren van de gemeenschapszin door verenigingen bij de activiteiten te betrekken en ook onderling te laten samenwerken.

Beleidsplan Passie voor de Langstraat

De stichting Passie voor de Langstraat stelt zich ten doel meer verbinding te creëren in de Langstraat. Door het organiseren van culturele evenementen zoals de Passie van de Langstraat, Eten met Passie en Passie4kids.

De stichting wil door het organiseren van deze evenementen mensen bij elkaar brengen met verschillende achtergronden en afkomst.  Door meer en een brede onderlinge samenwerking wil de stichting bereiken dat er meer verbinding ontstaat in de regio en dat de gemeenschapszin gestimuleerd wordt, wat zorgt voor een beter leefklimaat.

Bestuurssamenstelling:

G. de Jong (voorzitter) Gera is voorzitter van de stichting. Ze heeft in 2017 het initiatief genomen tot de Passie van
de Langstraat. Ze heeft de verhaallijn geschreven en partijen (koren, theatergroepen,
muzikanten enz.) samengebracht. Gera heeft alle edities meegezongen als sopraan binnen het koor.

R. Jansen (secretaris) Ric is al vanaf het begin betrokken bij de organisatie van de Passie van de Langstraat. Hij heeft zich gericht op de techniek en is vanuit zijn werk als militair getraind op het op en afbouwen van grote logistieke projecten. Deze kennis is erg waardevol voor de Passie van de Langstraat. Sinds de oprichting van de stichting is hij secretaris. Naast de organisatie heeft Ric iedere editie meegezongen als bas in het koor.

R. Dommisse (penningmeester) Rob is vanaf het eerste jaar betrokken bij de Passie van de Langstraat. Als dirigent en muzikaal leider. Sinds de oprichting van de  stichting is hij penningmeester. Hij is daarnaast betrokken bij de muziekkeuzes en begeleiding van het koor en solisten.

M. Stoops (bestuurslid) Michel Stoops is -nadat de Passie van de Langstraat gepitcht werd bij de Rabobank in 2018- betrokken bij de Passie van de Langstraat. Sindsdien is hij algemeen bestuurslid en vicevoorzitter. Michel heeft zich met name ingezet bij de organisatie van de Passie4kids. Hij heeft veel ervaring in het logistieke werk en is dus een verrijking bij het organiseren van de Passie4kids waar logistiek een belangrijke factor is.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren