Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

De Passie van de Langstraat 

Passie 2023

Passie 2022


TRAILER PASSIE E@T HOME

 

De Passie E@t Home

In het weekend van 31.10.2020 en 1.11.2020 kun je thuis vanaf de bank genieten van een online event Passie E@T Home. 

 Dit online event is te combineren met een hapje en een drankje van lokale horeca gelegenheden!

Van de winnares van ‘Heel Holland Bakt’ Anouk Glaudemans ligt een heerlijk recept voor je klaar, inclusief persoonlijke noot!

 Een mix van oude en nieuwe nummers in combinatie met bijzondere verhalen vanaf het front in deze tijd. Door middel van een verhaallijn blikken we terug op de afgelopen periode en kijken we vooruit.

 Een verhaallijn over hoop, verbinding en de mooie en bijzondere initiatieven die zijn ontstaan zal als een rode draad door de avond heen lopen, verteld door Marij den Teuling en Duanca de Werd.

De verkoop van de ticket start op 26 september 2020 de verkoop van USB/DVD loopt tot zaterdag 01.01.2020. tot 27.10.2020 kun je er nog een versnapering bij bestellen.  Daarna kun je alleen nog een bestelling plaatsen voor een usb/dvd of link. De opbrengst komt ten goede aan de horeca naar keuze. Evenement heeft inmiddels plaatsgevonden, wil je het evenement alsnog zien, stuur dan een mail naar info@passievandelangstraat@gmail.com dan ontvang je de link naar het online event. 

Koop hier jouw ticket

Bekijk het team van 2020

Tijdens de intelligente lockdown zien we elkaar alleen nog maar via videobellen. Met behulp van de digitale middelen hebben we het themalied van de Passie afzonderlijk van elkaar opgenomen. met onderstaand resultaat.  Omdat juist nu dit lied troost biedt, maar ook kracht en hoop.

Bekijk de Passie

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren