Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Eten met Passie

Een online concert, inclusief een hapje en een drankje van de plaatselijke horeca. Thuis vanaf de bank genieten van een online concert. Met talent uit de regio. Een mix van oude en nieuwe Nederlandstalige nummers in combinatie met bijzondere verhalen vanaf het front over deze gekke tijd. Door middel van een verhaallijn blikken we terug op de afgelopen periode en kijken we vooruit. 
Een verhaallijn over hoop, verbinding en de mooie en bijzondere initiatieven die zijn ontstaan zal als een rode draad door de avond heen lopen. Verteld Door Marij den Teuling en Duanca de Werd.

De muziek sluit aan op de verhaallijn net als de frontberichten die worden getoond. Zo vertelt de burgemeester van Loon op Zand hoe het voor haar was toen de eerste besmetting werd vastgesteld bij een inwoner van Loon op Zand. En hoe was deze intensieve periode voor Lowie van Gorp als uitvaartverzorger.  Toon van Gils vertelt over zijn succesvolle alternatief. Jongeren van Jongerencentrum de Tavenu komen aan het woord. Te veel om op te noemen.

 De Passie E@T Home vindt plaats in het weekend van 31.10.2020.
Mensen uit de hele regio kunnen een link kopen en deze op dag van het concert ophalen bij diverse horeca gelegenheden in de Langstraat. Naast de link voor het concert ontvangen mensen ook een hapje en een drankje. Op deze manier steunen we de lokale horeca.
Mensen die een link hebben gekocht ontvangen ook een recept van Anouk Glaudermans met een persoonlijke noot die de winnares van Heel Holland Bakt speciaal hiervoor schrijft.

Alle ingrediënten voor een mooie avond.

Solisten zijn o.a.; Maartje Hoffman, Josefine Wijnhoven, Timon Klerx, Jessy Hooijmaijers, Micheal Nieuwenhuijze en Annemarie Paulusse

Projectleden van Popkoor Voix-Là hebben in kleine groepjes, geheel Corona proof de nummers ingezongen.

De regie ligt in handen van; Aukje Nieuwenhuijze en Luc Verboven. De verhaallijn is geschreven door Gera de Jong en de muzikale leiding is in handen van Rob Dommisse. 

Het beloofd een bijzondere avond te worden. 
Waarin we thuis vanaf de bank, de saamhorigheid weer mogen voelen.

De Passie E@t Home wordt georganiseerd door stichting Passie voor de Langstraat. De stichting heeft als doel meer verbinding te creëren in de Langstraat door evenementen en activiteiten te organiseren of te ondersteunen die mensen met verschillende achtergronden verbindt en samenbrengt binnen de Langstraat. Het evenement moet voor iedereen toegankelijk zijn, jong en oud.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren