Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Ervaringen van deelnemers

Wat ik zo leuk vind aan de Passie van de Langstraat is dat het gebaseerd is op de TV-versie van “The Passion”. Hier kijk ik elk jaar naar en vind dit heel mooi en indrukwekkend. Daarom vind ik het ook zo’n leuk initiatief en velen met mij. Daarom heb ik eigenlijk ook niet getwijfeld om auditie te doen voor de Passie. Het is een leuke groep mensen, waar je warm ontvangen wordt. De organisatie zet zich voor 200% in om het tot een succes te maken. Onderling is het ook heel gezellig. En bijzonder is ook bij deze versie is dat de organisatie er, ondanks corona, toch iets heel moois van weten te maken. Ik denk dan aan 5 mei, dat er met een groot scherm langs verschillende verzorgingshuizen gereden werd. Hier werden liedjes van de evrijding ten gehore gebracht, ingezongen door het koor van de passie. De hele mooie radio-uitzending op Langstraat Radio en het online concert wat nu bijna plaats gaat vinden. Ook al ben je niet zo christelijk ingesteld; het is toch heel bijzonder om mee te doen. Want heden en verleden lopen nog steeds door elkaar heen. We kunnen nog steeds meer koorleden gebruiken.

 Anita


Wat vind je zo leuk aan het project de Passie van de Langstraat. Ik vind het leuk om de Passie te mogen delen met andere mensen.  Het heet te maken met samen en er voor elkaar zijn. Dat vind ik belangrijk in het leven.
Hoe is/was het om mee te doen aan dit project. Het is leuk om het hele traject mee te maken van repeteren in een korte periode en dan de voorstelling waar ook wij van het koor genieten van de show en het verhaal.
Heb je ook aan andere projecten van de Stichting meegedaan. Zo ja hoe heb je dat ervaren. Het is fijn om gedurende het jaar ander korte projecten me te mogen doen. Je kunt je erop inschrijven als je dat wilt. Steeds kort en een leuke presentatie. Dus tussendoor heb ik ook regelmatig de maandagavond vrij. De belasting is dan niet zo groot. maar wel een leuk project om aan mee te doen.
Waarom zou je anderen aanraden mee te zingen in het koor? Zingen helpt je spanningen je lijf te verlagen. zingen is bevrijdend. de projecten zijn kort en super leuk. De mensen in de groep zijn er voor elkaar en de sfeer is gezellig. Er zijn geen wrijvingen. De organisatie rondom de projecten zijn tot in detail goed geregeld. Ook wordt er heel goed gezorgd voor de koorleden zelf. In de watten gelegd heet dat. Kom er maar van genieten.

Eliza

Burgemeester Nol Kleijngeld 

John Snijders 

zijn ervaring als projectlid van het koor

Josefine Wijnhoven 

haar ervaring als solist bij de Passie en de Passie E@T Home

Marij den Teuling 

haar ervaring als verteller bij de Passie en de Passie E@T Home

Elize Jorritsma

Anita en Raquel over de Passie 

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren