Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

De passie E@T Home

In het weekend van 31.10.2020 en 1.11.2020 kun je thuis vanaf de bank genieten van een online event Passie E@T Home. 

 Dit online event is te combineren met een hapje en een drankje van lokale horeca gelegenheden!

Van de winnares van ‘Heel Holland Bakt’ Anouk Glaudemans ligt een heerlijk recept voor je klaar, inclusief persoonlijke noot!

 Een mix van oude en nieuwe nummers in combinatie met bijzondere verhalen vanaf het front in deze tijd. Door middel van een verhaallijn blikken we terug op de afgelopen periode en kijken we vooruit.

 Een verhaallijn over hoop, verbinding en de mooie en bijzondere initiatieven die zijn ontstaan zal als een rode draad door de avond heen lopen, verteld door Marij den Teuling en Duanca de Werd.

Daarnaast zullen er frontberichten zijn, o.a. van de burgemeester van Loon op Zand. Hoe was het voor Hanne van Aart toen de eerste besmetting werd vastgesteld bij een inwoner van Loon op Zand. Hoe was deze intensieve periode voor Lowie van Gorp als uitvaartverzorger.  Toon van Gils vertelt over zijn succesvolle alternatief. Een verpleegkundige van Eikendonk blikt terug op een heftige periode bij haar op de afdeling die zwaar werd getroffen. 

 Solisten zijn: Maartje Hoffman, Josefine Wijnhoven, Timon Klerx, Jessy Hooijmaijers, Micheal Nieuwenhuijze en Annemarie Paulusse

Projectleden van Popkoor Voix-Là hebben in kleine groepjes, geheel Corona proof, de nummers ingezongen.

De regie ligt in handen van Aukje Nieuwenhuijze en Luc Verboven. De verhaallijn is geschreven door Gera de Jong en de muzikale leiding is in handen van Rob Dommisse.

Het belooft een bijzondere avond te worden, waarin we thuis vanaf de bank, de saamhorigheid weer mogen voelen. 

Tickets

Er zijn twee keuzes in tickets. 

 Optie 1:

Voor €7,50 ontvang je alleen het online event op USB, DVD of via een link, dus exclusief horeca versnapering.

Optie 2:

Voor €12,50 ontvang je het online event op USB, DVD of via een link voor slechts € 2,50. Tevens krijg je van de horecagelegenheid van je keuze versnaperingen ter waarde van  €10,- (als je wil kan je ter plekke natuurlijk altijd extra hapjes bestellen en afrekenen).

Start tickets verkoop 

Vanaf 23 september kun je de tickets bestellen via de website: www.passievandelangstraat.nl  

 De tickets kun je in het weekend van 31.10.2020 tot en met 01.11.2020 ophalen bij de deelnemende horecazaak van je keuze.

Klik hier om naar de Ticketpagina te gaan

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren