Passie4kids

Passie4kids is onderdeel van de Passie van de Langstraat. Tijdens de Passie4kids zal er live geschakeld worden tussen de verslaggever van Langstraat tv en de vertellers van de Passie van de Langstraat. De Passie4kids is een bijzondere processie. Het licht van de Passie4kids brengt hoop en liefde in een maatschappij waar de liefde soms zo ver weg lijkt, een maatschappij die steeds meer verhard en waarin de verbinding zo ver weg lijkt.  Naast de lichtjes, dragen de kinderen het kruis richting de locatie waar de Passie plaats vindt. De ouders, grootouders, verzorgers en overige belangstellende worden van harte uitgenodigd om samen met hun (klein) kind of kinderen mee te lopen tijdens deze bijzondere lichtjes optocht en processie. ​Aanmelden is niet verplicht maar om de veiligheid goed te kunnen borgen vindt de organisatie het prettig een indicatie te hebben van het aantal deelnemers.  Wil je ook mee naar binnen in het atrium van de Walewyc dan graag aanmelden via passievandelangstraat@gmail.com. Deelnemers van de processie kunnen zich vanaf 19.30 uur aanmelden op de parkeerplaats van het Olympia zwembad, Drunenseweg 11, te Waalwijk.Vanwaar de Passie4kids met het verlichte kruis om 20.00 uur zal vertrekken. De verwachting is dat de tocht rond 20.20 uur aankomen bij het RKC stadion. Waar een bijzonder moment zal plaatsvinden op de middenstip.Op de middenstip zal de Passie4kids wens boom komen te staan.De jongeren en kinderen mogen een wens m.b.t. het thema omzien naar elkaar ophangen. De mascotte Rikcy zal de kids hierbij helpen. Rond ca. 20.45 uur zal de processie vanuit het RKC stadion verder gaan richting de locatie van de Passie van de Langstaat.

​Info Passie4kids

De Passie4kids start vanaf het Olympia zwembad Drunenseweg 11, Waalwijk en zal door het RKC stadion gaan (waar ook e.e.a. gepland staat) hierover later meer om daarna richting het Mollercollege te gaan. 

Aanmelden per email passievandelangstraat@gmail.com en op locatie vanaf 19.30 uur

20.00 uur vertrek Passie4kids met het verlicht kruis

20.20 uur aankomst RKC stadion, bijzonder moment op middenstip RKC

20.45 uur vertrek richting Walewyc en dr. Mollercollege, Olympiaweg 8a, Waalwijk

Kinderen tot 6 jaar onder begeleiding van een volwassene.

De route is 1.6 km lang

​Voorafgaande aan de Passie4kids krijgen de kinderen een lampion met ledlamp aangeboden. Deze lampionnen worden aangeboden door Logistic Force

De Passie4kids wordt mogelijk gemaakt door: